Treningsprogram for sterkere kjerne

Treningsprogram for sterkere kjerne

Glem sit-ups og minutter i planken. Dette treningsprogrammet utfordrer den dype kjernemuskulaturen fra flere ulike vinkler!

Diagonalen

Stå på alle fire med knærne under hofte og hendene under skuldrene. Løft den ene armen, og motsatt bein samtidig som du prøver å holde en stødig posisjon. Unngå svai i ryggen gjennom utførelsen for å aktivere mer kjerne. Gjenta på motsatt side.

Sidelengs benløft

Ligg på siden med føttene oppå hverandre. Hold øverste hånd på hoften og hvil hodet på den andre armen. Spenn kjernen og løft beina opp fra gulvet mens du holder hoften og overkroppen stabil.

Supermann med sklimatter

Start øvelsen på knærne og plasser en sklimatte under hver hånd. Skli deretter frem med den ene hånden så langt du klarer uten å miste kontrollen i kjerne. Press opp til utgangsposisjon og gjenta på motsatt side.

Mountainclimber

Stå i en plankeposisjon på strake armer. Husk å ha skulderledd over håndledd og en rett linje fra hode til ankler. Trekk det ene kneet mot albuen og tilbake, gjenta på motsatt side. Jevnt tempo som kan økes for å gjøre øvelsen mer utfordrende.

Sjekk også ut denne sirkeløkten for sterkere rumpmuskulatur!