Treningshilsen fra Erik

Treningshilsen fra Erik

Nå har det gått noen uker siden sist, og det betyr at vi har kommet oss et godt stykke nærmere den 5. august. Nå er et kun 10 uker igjen før startskuddet går i Eidfjord.

Det er ikke så stor forskjell på hva jeg trener på nå i forhold til tidligere i vår. Jeg har økt mengden noe og deltatt i noen sykkelkonkurranser. Enbakk rundt 1/5 83 kilometer sammen med Moss CK og Ramsfjorden rundt 27/5 153 kilometer også med Moss CK. Ligger på ca. 16 timer i uka nå.

Ellers har det blitt mer trening med Soon  Triathlonklubb og vi har startet å svømme ute. Jeg hadde mine første 1000 meter i salt sjø i Son på søndag ca. 13°C, og det føltes helt ok. Det også flere konkurranser fremover. Neste er 4/6 Halvkællen i Østfold som er en halv Ironman distanse. 1 900 meter svømming, 9 mil på sykkel og 21 kilometer løp. Neste blir Ironman halv i Haugesund 2/7. Fin oppkjøring mot Norseman.

Føler at jeg er i rute, men er spent og gleder jeg til alt som skal skje fremover. Ønsker dere alle en fin og aktiv uke.

Mvh,

Erik på vei til Norseman 🙂