Treningsbrev fra Arne

Treningsbrev fra Arne

Hei igjen!

Da begynner Norseman å nærme seg med stormskritt og vi snakker faktisk bare 3 uker til! Jeg trodde jeg hadde så god tid etter Styrkeprøven på sykkel. Det ble en vanvittig opptur for meg og laget mitt siden vi vant!🎉  Det ble noen rolige dager etterpå og den lille motivasjonsboosten som var der før Styrkeprøven forsvant plutselig. Det ble plutselig så lite folk å se langs veiene med sykkel… vel vel… etter en kjapp titt på kalenderen fant jeg ut at det var på tide å komme i gang med løping og svømming igjen. Mandag tidligere i denne uka deltok jeg og samboeren min på et lokalt arrangement, et motbakkeløp opp til Storheia, den høyeste toppen i Bymarka, Trondheim. Jeg har vært der oppe flere ganger før, men aldri startet fra Byneset, der hvor starten gikk på mandag. Jeg er forøvrig oppvokst på Byneset så her ble det gjensyn med noen gamle kjente. Dette var et lokalt arrangement uten startkontingent og startnummer. Folk ble invitert via Facebook. Fellesstart klokken 19:00 og alle som startet med ambisjoner ble bedt om å ta tiden selv. Løypa var godt merket så her var det bare å kjøre på! 450 høydemeter på 3 kilometer! En kraftanstrengelse som var over på drøye 24 minutter. Jeg ble nummer 2 opp dit, 10 meter bak nummer 1. Fin trening mot den siste biten opp til Gaustadtoppen som venter 5. august. Etterpå ble det rolig jogg ned med påfølgende gratis kaffe og vafler i skogkanten nede ved startplassen. Et supert arrangement.

Tirsdag var det dags for en svømmetur oppe i Kyvannet, en liten innsjø på Byåsen. Fikk svømt drøye 2300 meter og en time på sykkelen i og med at jeg syklet til og fra. Det gjelder å utnytte tiden om en skal rekke å få trent i alle tre grenene inn mot et triatlon. Onsdag var det langdag på jobb, så jeg unnet meg en fridag. I skrivende stund (torsdag) har jeg akkurat kommet inn fra bakkeintervaller på sykkelen.

I morgen går jeg ut i ferie, og Norseman kommer altså midt inn i den😉 Det ser ut til å bli en aktiv ferie, men det liker jeg. Til helga planlegger vi fjelltur til Innerdalstårnet med kidsa! Senere blir det Norway cup og før jeg vet ordet av det, er Norseman der🙀Gleder meg helt sykt til det, faktisk! Det blir rått!!

Sprek hilsen Arne