Treningsbrev fra Anne Grethe

Treningsbrev fra Anne Grethe

Mandag, ny uke nye muligheter. I dag blir det intervalltrening på Fanafjellet, 231 m.o.h. Fanafjellet er min nabo, så det gjør det enkelt. Jeg har ikke så mye tid i dag så intervalltrening passer veldig bra. Jeg har 30 min oppvarming i området rundt før jeg begynner på Fanafjellet, jeg kjører opp til seteren og ruller rolig ned på andre siden til Nordvik for så å kjøre opp igjen til seter og ned på andre siden igjen. Dette gjentar jeg 3 ganger så jeg har 6 bakkeintervaller. Jeg kjenner det godt i beina, bakken er tung.

Jeg har også avtale i dag med de andre i klubben om svømming i Kronegården. Kronegården er et fint vann å svømme i. 2013 meter svømming i 14 grader, det kjentes kaldt ut på slutten. Vi er en fin gjeng som småprater litt før alle går til sitt.

Tirsdag blir det tur over vidden med min sønn, veldig kjekt å ha følge på lengre turer. Jeg har barn som liker å holde seg i form så det er jo bare vinn vinn å kunne ta sånne turer sammen. Vi får regn på slutten av turen og vi kjenner oss litt slitne, da har vi tatt oss ut og det er jo det som er målet. Vi sitter oss i bilen etter 4 timer godt fornøyd.

Onsdag blir en hviledag, det passer bra så får jeg gjort litt klart til gjestene mine som kommer i kveld. Får svigerforeldre fra Danmark på besøk, de skal være noen dager. Gleder oss til det.

Torsdag kjører jeg ut med tanke på en tur på 7 mil, men det blir med tanken… Etter noen km begynner det å regne godt, det er helt vilt hvor mye det har regnet i Bergen i juni måned. Det har regnet hver dag i juni i Bergen, må 65 år tilbake for å finne lignende. Det tar litt av gnisten for å legge ut på langtur på sykkel, men jeg får meg en tur på 4 mil inn Hausdalen og over til Bontveit. Det blir en god økt med stigning på 600 meter.

Fredag og nytt håp om langtur og litt opplett av regnet. Avtaler med en i klubben (hun skal også delta på Norseman) om en langtur på 10 mil. Vi har ikke kommet langt før himmelen bare åpner seg, det er helt utrolig. Vi legger om løypen til 7 mil. Vi er godt våte selv om vi var forberedt på været. Vi får pratet litt i motbakkene og det gjør turen lettere når vi er to.

Lørdag blir det igjen svømming i Kronegården, da vi parkerer kommer solen og det er jo deilig. Så da bader vi i sol 🙂 Klokken viser 1984 meter svømming når vi er ferdig.

Søndag blir det løping, det er deilig å bare hive på seg joggeskoene og løpe ut døren. Får stort sett godt vær på den 18 km lange løpeturen. Beina har fått kjørt seg denne uke, det kjennes. Skal være litt snill med kroppen neste uke, noen rolige langtur på sykkel blir det gjerne. Jeg skal til Haugesund til helgen for Ironman 70.3. Det skal Norseman deltager Erik også så det blir veldig hyggelig å hilse på han 🙂

Ha en deilig treningsuke!!

Anne Grethe Kvist