Sprøtt og godt!

Sprøtt og godt!

Har du lyst til å spise noe søtt i kveld, men likevel være sunn? Ja, da kan denne oppskriften anbefales. Enkel å lage og nydelig på smak - sprøtt, salt og søtt!

Du trenger:

  • 5 rugsprø
  • 100g 70-80% sjokolade
  • Valgfri nøtter, frø, tørket frukt, bær og krydder

Slik gjør du:

Smelt sjokoladen i vannbad og smør den utover rugsprøen. Det er ca 1 ts. på hvert rugsprø. Det tilsvarer 10-15 gram sjokolade. Strø over ønsket fyll.

Bilde

Forslag til «topping»:

  • Salte nøtter
  • Gresskarfrø
  • Tørkede bær
  • Lakrispulver
  • Grovt salt
  • Chillipulver
  • Frisk mynte
  • Kokos

«Topping» brukt på bildene er:

  • Salte pistasjer
  • Kokos
  • Hempfrøskalll
  • Tørket bringebær
  • Tørket solbær
  • Lakrispulver

Det er noe som heter «less is more», men i dette tilfellet er virkelig «more» bedre og gir mer smak, så ikke vær sjenert med fyllet!

La sjokoladen stivne helt før du knekker knekkebrødene opp i 4-5 stykker og nyt!

Oppbevares i en tett boks i kjøleskapet.

Enklere bilde-plugin