Søtpotetchips til fredagskvelden

Søtpotetchips til fredagskvelden

Sprø søtpotetchips er sunnere snacks du kan nyte både til hverdags og fest! Du lager de enkelt selv og chipsene gjør at det blir enda enklere å spise både sunt og godt.

Du trenger:

  • 2 store søtpoteter
  • Olivenolje
  • Havsalt/Maldonsalt

(2 personer)

Fremgangsmåte:

  1. Forvarm ovnen på 180 grader.
  2. Skrell potetene og skjær disse i tynne skiver (evt. ved hjelp av et mandolinjern).
  3. Legg skivene på bakepapir på en stekerist og pensle chipsene med olje. Strø deretter over havsalt/maldonsalt.
  4. Sett risten i ovnen og la potetskivene steke i ca. 20 minutter. Følg med underveis, da steketiden kan variere.
  5. Avkjøl potetchipsene i ca. 15 minutter, da blir de ekstra sprø.
  6. Nyt 🙂