Sommerens oppskrift – Iskaffe med kokos
Iced Coffee

Sommerens oppskrift – Iskaffe med kokos

Nå er endelig sommeren her og det er helt klart en sesong for iskaffe. Her får du en enkel og sunn oppskrift på en deilig iskaffe som kan nytes med god samvittighet i sommersola!

Denne iskaffen er inspirert av vietnamesisk kaffe og blandes med en lett kokosdrikk. Bruk gjerne en kokosdrikk som også inneholder rismelk, så blir ikke kaffen like tung og kraftig som med vanlig kokosmelk. Bruk gjerne en nespressomaskin eller lignende til å lage espresso, men dersom du ikke har maskinen tilgjengelig kan du også bruke espresso-pulver. Et god tips er å lage iskaffen uten isbiter før leggetid og ha den i kjøleskapet, slik at du kan nyte den om morgenen eller på vei til jobb!

Du trenger:
5 dl koksdrikk
2 shots espresso
1 ss kokossukker eller lønnesirup
Isbiter
Denne oppskriften gir 4 glass.

Slik gjør du:
Lag 2 espresso shots og rør ut kokossukker eller lønnesirup i espressoen. Ha isbiter i et glass eller i små glassflasker og fyll kokosdrikk nesten opp i glassene, tilsett espressoshots tilslutt.

Håper det smaker!