Push deg lengre med intervalltrening

Push deg lengre med intervalltrening

Dette er en av mine favoritter på mølla!

Variasjon

90*3 45*6 og 30*4 er en av mine favoritter på mølla fordi den gir meg variasjon og jeg kan leke meg med fart og puls. Jeg finner ofte de typiske 4*4 eller 45*15 litt ensformig og sliter med å finne motivasjon gjennom hele økten.

Lettere å pushe seg

Med det tredelte intervallet synes jeg det er lettere å pushe meg fordi det er få repetisjoner av samme intervall.

Enklere bilde-pluginEnklere bilde-pluginEnklere bilde-plugin

Test deg frem

Husk å lytte til kroppen din. Det er veldig lett å la seg rive med under de første rundene og brenne opp mye av kruttet lenge før økten er i mål! Her snakker jeg av efaring, men det er utrolig frustrerende når hodet sier bom stopp og man må bryte! Push til du tror du ikke klarer mer og litt til. Det er ingenting som slår følelsen av å få med kroppen på å overtale hodet!

Enklere bilde-plugin

Når vi først er inne på løping

Det er ikke lenge til sentrums løpet i Oslo og jeg anbefaler deg i den anledning til å sjekke ut Marte sitt løpeprogram for 10 km her.