Velkommen til fortsett.no
Young woman in sports wear running in the morning, with city scape at the background and copy space
  • 15.12-2016

Velkommen til fortsett.no

Motivasjon er det som får deg i gang. Gode vaner gjør at du fortsetter!

Fortsett.no skal motivere og inspirere deg til å nå dine mål, men vi stopper ikke der. Vi ønsker å motivere til en aktiv og sunn livsstil også etter at dine delmål er nådd. Det ligger i navnet: fortsett!

Fortsett.no skal være et sted hvor du blir inspirert. Her skal du finne faglige og gode råd om trening, kosthold og aktivitet, og det skal være et sted der du kan dele dine opplevelser.

Fortsett.no gir deg engasjerende artikler og videoer om trening, kosthold og aktivitet. Vi samarbeider med kunnskapsrike eksperter og fremtredende bloggere som ønsker å dele av sin erfaring, som vet hva som skal til for at du skal nå dine mål. Dette er mennesker som brenner for å hjelpe andre til å lykkes.

Men det er bare starten. Vi vet at å leve sunt, være i aktivitet, trene nok og spise riktig er krevende uansett hvilket ambisjonsnivå du setter deg. Det tar tid å skape gode vaner og motivasjonen kan komme og gå. Med dette bakgrunnsbildet vil vi gradvis utvikle nye tjenester som hjelper deg i gang og bringer deg videre. Vi kommer blant annet til å tilby tilpassede trenings- og kostholdsprogrammet, tilgang til treningseksperter, eksklusive tilbud og fordeler, samt din egen treningsdagbok.

Du som leser dette vil trolig nikke bekreftende til en eller flere av disse beskrivelsene

  • Du trener ikke for medaljer, stoppeklokka eller personlig rekord, du trener for deg!
  • Du vil leve et sunt liv med nok aktivitet og riktig kosthold
  • Du trener for å holde deg i form og føle deg vel. Du vil ha overskudd på jobb, hjemme og til dine venner
  • Du trener jevnlig, du tror du trener jevnlig eller du ønsker å trene
  • Du liker å sette deg mål og er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og trening
  • Du vet at du skal leve med den kroppen du har i mange år trener for å få bedre helse, godt humør og gode treningsopplevelser
  • Du trener for å få overskudd i hverdagen, fordi det er sunt og for å føle deg vel