Om Fortsett
  • 12.01-2017

Om Fortsett

Fortsett er en treningsnettstedet for de som allerede er aktive og trener, eller de som ønsker å komme seg dit.      

I et hektisk liv kan trening og fysisk aktivitet lett bli nedprioritert. Her på Fortsett.no skal du finne det du trenger for å fortsette litt til, selv om du tenker du ikke har tid eller ork.

Gjennom engasjerende visuelt innhold og artikler om trening og livsstil ønsker vi å motivere deg til å trene riktig og leve et aktivt liv.

Med gode og sunne oppskrifter ønsker vi å inspirere deg til å spise fornuftig mat som kroppen din har godt av.

Lykke til videre og ta trappa!

Redaksjonen

stineschonhowd
Fysioterapistudent og treningsentusiast

Stine studerer fysioterapi ved Høyskolen i Oslo. Hun er tidligere aktiv langrennsløper og har alltid vært opptatt av fysisk aktivitet, trening og helse. I dag trener Stine mindre spesifikt og mer lystbetont enn tidligere, med hovedfokus på utholdenhet og styrketrening.

sondrenilssen
Naprapat, Skøyennaprapatene

Sondre er utdannet naprapat fra Naprapathögskolan i Stockholm. Han er spesialist på muskel- og skjelettsmerter. Sondre er opptatt av folkehelse og effekten fysisk helse har på helsen. Som terapeut er Sondre opptatt av at pasienter skal få en aktiv tilnærming til sine problemer, gjennom øvelser og et helhetlig bilde av situasjonen.

TommyLande
Medeier, daglig leder og osteopat Optimal Klinikk

Medeier, daglig leder og osteopat Optimal Klinikk. Personlig trener Optimal Trening. Fagteam, foreleser og sensor Akademiet For Personlig Trening(AFPT).

Eivindgodli
Personlig trener, Optimal trening

Eivind jobber som personlig trener på Optimal Trening Bislett i Oslo i tillegg til å være online coach for Optimal Trener. Eivind har en bachelor i fysisk aktivitet og helse fra Norges idrettshøgskole. Han har også seks års erfaring som personlig trener. Eivind er aktiv langrennsløper og har derfor lang praktisk erfaring med trening. Hans spesialitet som trener er idrettsspesifikk og funksjonell styrketrening, samt utholdenhetstrening rettet mot idretter som langrenn, løp og sykling.

Pernille Kaldhussæter
Ernæringsfysiolog og personlig trener

Pernille er personlig trener, ernæringsfysiolog, løpecoach og gruppetreningsinstruktør. Hun har drevet med trening og idrett i alle år og er opptatt av å leve et aktivt og godt balansert liv når det gjelder både fysisk aktivitet og mat. I dag trener hun crossfit og jobber som ernæringsrådgiver og personlig trener i Sydney, Australia.

martekristiansencom
Mastergrad i folkehelsevitenskap

Marte er over gjennomsnittet interessert i fysisk aktivitet, trening og kosthold. Hun har en master i folkehelsevitenskap og er personlig coach i sitt eget firma, MK Personlig Coaching. Hennes filosofi baserer seg på at ikke alt handler om fysisk aktivitet og ernæring, og at den mentale biten er en like stor del av en livsstilsendring.

dine30
Helsedirektoratet

Dine30 er et samarbeid mellom Helsedirektoratet og aktører som alle ønsker at flere skal være fysisk aktive i hverdagen. Vi skal synliggjøre hvordan man kan oppnå mye med enkle grep og håper på å inspirere flere til å bli positive til hverdagsaktivitet og til å ta aktive valg. ​​​​​​Kroppen er skapt for bevegelse. En daglig dose fysisk aktivitet gir overskudd, livskvalitet og beskytter mot en lang rekke sykdommer og plager. Rundt tretti daglige minutter slik at du blir litt andpusten og litt varm på ryggen, teller for å få dine 30.

torunnhammersland
Gründer av Driv trening og personlig trener

Torunn Hammersland er en av gründerene av Driv Trening. Hun har 11 års erfaring som trener, og har sin bakgrunn fra Forsvaret og Norges Idrettshøgskole. I sin masterutdanning spesialiserte hun seg i idrettspsykologi og coaching, noe hun tar med seg inn i samarbeidet med sine kunder. Torunn er tidligere svømmer, løper og marine 5-kjemper, og holder kurs i løpsteknikk og svømming. For å booke time med Torunn, send en mail til torunn@drivtrening.no.

desireeandersen
Personlig trener og kostholdsveileder

Desiree har et stort hjerte og engasjement for trening, kosthold og andre positiviteter. Hun jobber som personlig trener, kostholdsveileder og online coach. Hennes filosofi er at en sunn livsstil burde handle mer om å legge til positive elementer til det eksisterende, ikke å sette begrensninger og skape energityver. Desiree driver en av Norges største treningsblogger; www.fitfocuse.no.

charlottebjorge
Personlig trener og gründer av SMIL for helse.

Jeg er utdannet bioingeniør og har jobbet mange år i helsevesenet. I tillegg er jeg utdannet personlig trener fra Norges idrettshøyskole. Min visjon er å hjelpe andre ut og i gang med trening og fysisk aktivitet for å oppnå bedre helse, samt en sunn og aktiv livsstil. Jeg brenner for å inspirere og motivere andre til å gjøre små endringer i fysisk aktivitet og kosthold som kan bidra til å gjøre en stor forskjell for helsen. Selv trener jeg regelmessig ute både løping og styrke og jeg er glad i å lage sunn og næringsrik mat som gjør godt for kropp og sinn.

Helene Nordstokke
Personlig trener

Helene jobber som personlig trener og kostholdsveileder i tillegg til å drive bloggen Frøken Fresh. På bloggen deler hun av sitt engasjement for trening og helse. Hennes mål er at alle skal få øynene opp for de positive effektene ved å være i aktivitet. For Helene handler en sunn livsstil om å være i balanse, både fysisk og mentalt. En sterk mental helse er like viktig som å ha en sterk kropp.

marteruus
Personlig trener

Marte har mange års erfaring som personlig trener og gruppetreningsinstruktør. Hun er en aktiv løper, elsker tung styrketrening. Hun liker også å vri og vende kroppen på yogamatten. For Marte handler trening og helse om å finne en balanse i livet, og vil at trening skal være et komponent som gjør oss sterkere, sunnere og lykkeligere.

steffenjevne
Personlig trener, Driv Trening

Steffen har en allsidig idrettsbakgrunn, med mest fokus på fotball og langrenn. Han brenner for funksjonell trening med base i skog og mark, med den visjon at allsidig aktivitet er kroppens viktigste medisin og selve fundamentet for et langt og lykkelig liv.

ingridkristiansen
Profesjonell løper. Deltatt i OL og VM.

Ingrid er utdannet bioingeniør ved Trondheim Ingeniørhøyskole. Folk kjenner henne likevel best som mangeårig profesjonell løper. Hun har også vært aktiv langrennsløper, og var deltaker fra Norge til Vinter-OL i 1976 og VM på ski i Lahti i 1978. Hun er den eneste person i verden – kvinne eller mann – som samtidig har hatt verdensrekordene på 5.000 og 10.000 meter bane, 15 kilometer landevei, halvmaraton og maraton.

HannaDale
Klinisk ernæringsfysiolog og matblogger

Hanna sin matfilosofi baserer seg på at kroppen har aller best av mat laget fra bunnen av, på gode, rene råvarer. Hennes ønske er å inspirere til fargerik, nyttig og næringsrik matlaging, med mye av alt det som gjør kroppen glad.

charliebirss
Fysioterapaut og personlig trener

Charles brings with him a passion for thorough assessment and accurate diagnosis. Charles has gained extensive knowledge in treatment of sports injuries and he is the Head Physiotherapist for The Norwegian national rugby team providing injury care & prevention. Charles is highly focused on functional training and exercise prescription as well as manual therapy in the treatment of patients. These skills allow people with aches and pain from work to sport to maximise their potential and minimise injury.

HenningHolm
Personlig trener EVO

Henning er en av Norges mest erfarne personlig trenere, og er i dag ansvarlig for personlig trening på EVO. Han er kjent som treningsekspert i media, og er en anerkjent foredragsholder om trening. Henning spesialiserer seg på bredden med mottoet: "Alle trenger en PT!

Tore Austad
Personlig trener - Driv Trening

Tore Austad (28) har over 5 års erfaring som Personlig Trener og har hjulpet et stort antall kunder ved å gjøre endringer i trening, livsstil og kosthold. Som trener er Tore spesielt opptatt av at treningen blir tilpasset til ditt nivå. Av faglig kompetanse er han spesielt dyktig på vektreduksjon, kosthold og livsstilsendring.

rikkekjaer
Studerer psykologi, Universitetet i Oslo

Rikke har en bachelor i psykologi og går nå masterstudiet hvor hun fordyper seg i sitt interessefelt sosialpsykologi. Hun interesserer seg samtidig mye for utvikling, psykisk helse og hvordan vi kan forbedre oss selv ved å påvirke og bli bevisst miljøet rundt oss. Hun er glad i å være aktiv ute i skogen og drive aktiviteter som løping, langrenn og randonee, men trives også godt inne blant medisinballer, slynger og i klatreveggen.

Ina S. Haugen
Fysioterapeut og personlig trener - Driv Trening

Ina har lang og allsidig erfaring som trener og fysioterapeut. Hun har drevet med friidrett i mange år, og finner inspirasjon gjennom aktive opplevelser i naturen. Ina liker varierte, funksjonelle økter og har spesialisert seg på løp, ski, forebyggende trening og slyngetrening.

miracranner
Personlig trener, Driv trening

Mira har alltid funnet stor glede og begeistring i trening og aktivitet. I alt fra hardkjør og konkurranser, til aktive opplevelser i naturen. De siste 15 årene har Mira jobbet for å inspirere alt fra barn til godt voksne til å finne glede og mestring i aktivitet på alle nivåer. Miras spesialkompetanse er innenfor løpsteknikk, styrke rettet mot idrett, spenst og hurtighet, motivasjon og livsstilsendring.

ptmonica
Sykepleier og personlig trener

Monica som daglig leder og personlig trener i Tren For Livet. Hun er utdannet sykepleier i 2000, og har jobbet på Diakonhjemmet, Ullevål sykehus, Akuttmottaket Bærum sykehus og Aleris Sykehus. Monica er også utdannet personlig trener og kostholdsrådgiver ved Axelsons Body Work School. Monica brenner for å hjelpe mennesker til å komme i bedre form. Fokuset er enkel men effektiv trening som gir helsegevinst, både mentalt og fysisk.

isabellewilhelmsen
Personlig trener og coach

Isabelle fokuserer på at trening skal gi økt mental styrke, øke livsglede og gi bedre helse. Som trener er hennes fokus å være ærlig og dedikert. Hun er utdannet Rehab Trainer og Personlig trener ved Akademiet for personlig trening.

eirikandreassen
Personlig trener

Gjennom sin trenerkarriere har Eirik hjulpet mange til å nå sine prestasjonsmål eller bli kvitt smerter. Han baserer treningen på grundig bevegelsesanalyse og spesifikk og målrettet trening. Med Eirik som din trener får du en dedikert og grundig bevegelsesspesialist med godt humør. Eirik har en bachelor i idrettsbiologi fra Norges Idrettshøgskole.

MargretheFjetland
Personlig trener, løpecoach og samfunnsernærer

Margerthe har flere års erfaring fra dansing og er i dag en aktiv ultraløper. I tillegg til å løpe jobber hun som personlig trener, løpecoach og ernæringsrådgiver på SATS Nydalen. Hun har en bachelor i Samfunnsernæring. Som trener er Margrethe bestemt og engasjert fordi hun er genuint opptatt av at du skal nå dine mål, uansett om du ønsker å bli en bedre utøver eller om du trener for å få mer overskudd i hverdagen. Margrethes spesialkompetanse ligger i løpsspesifikk styrketrening og løpeteknikk.