MotiOne Bootcamp ble suksess!

MotiOne Bootcamp ble suksess!

Tirsdag 8.mai var det duket for MotiOne sin aller første event – Bootcamp i Frognerparken i Oslo – og det ble en braksuksess!

Tirsdag 8.mai var det duket for MotiOne sin aller første event – Bootcamp i Frognerparken i Oslo – og det ble en braksuksess! 120 spreke og treningsglade mennesker møtte opp og bidro til at denne tirsdagskvelden ble helt unik. Under åpen himmel og i strålende sol fikk alle deltagerne bryne seg på en leken og funksjonell treningsøkt, ledet av fagansvarlig i MotiOne, Eva Katrine Thomsen, og personlig trener, Alexander Aalerud. Det var topp stemning, og trenerne sørget for en skikkelig svettefest med høy smilepuls!

I tillegg til trening, fikk deltagerne mulighet til både undersøkelse og behandling av dyktige naprapater og osteopater fra Center Helse. Garmin Norge sin egen ambassadør, Marte Kristiansen, var også tilstede og trakk to heldige vinnere av flotte Garmin klokker!

Vi gjentar suksessen og inviterer til ny, gratis Bootcamp tirsdag 22. mai fra klokken 18:00-19:00 i Frognerparken. Treningen passer for alle uansett utgangspunkt og kan tilpasses den enkelte. Oppmøte bak Monolitten rundt klokken 17:50 – ta med deg kollegaer, venner og kjente og bli med på treningsfesten!

Meld deg på arrangementet via Facebook her. Eller via denne linken om du ikke har Facebook.

Vi gleder oss til å se deg tirsdag 22.mai!

Meld deg på arrangementet via Facebook her. Eller via denne linken om du ikke har Facebook.