Min uke og min vei til Norseman

Min uke og min vei til Norseman

Da er det mandag og beina føles greie etter 7 fjellsturen i går. Jeg gikk 7 fjellsturen i flott vær. Turen er ca 3,5 mil og på 2 400 høydemeter så den er absolutt en tøff tur. Turen inngår i Jernmannen som jeg skal ta i år så denne turen måtte jeg være med på.

Tirsdag er det fellestrening med klubben, tritrening. Svømme 750 m i Alvøen, sykle 20 km og løpe 5 km. Det er superhyggelig på fellestreningene med småprating og deling av litt opplevelser fra sist uke. Vi er ca 15 stk. Det er faktisk 15 grader i sjøen, i hvert fall i overflaten. Det er ikke kaldt.

750m svømming er unnagjort så er det bare til å hive seg på sykkelen og deretter løpe. Beina er litt tunge. Onsdag blir det hvile.

Jeg prøver hele tiden å tenke hva som er best å spise i forhold til treningen, så kylling, laks og ris blir det litt av. Sjokolademelken er aldri langt unna etter trening.

Torsdag er det fjellmaraton, som er et kjempepopulært løp med 1 600 deltagere. Vi starter på Montana, over vidden og avslutter på Skansemyren. Det er flott vær og masse mennesker.

Løpet går fint og det er masse folk, noen løper og noen går. Det er et løp for alle.

Jeg er på Skanesmyren etter 3.06 noe jeg er fornøyd med, jeg er ingen fjellgeit.

Det er superhyggelig på Skansemyren, de griller hamburger og det er live band som spiller, folk er glade og det er god stemning.

Jeg treffer igjen noen som jeg traff i løypen og småpratet med. En god kveld.

Neste deltagelse er sykling Bergen-Voss som er 162 km.

Ha en fin treningsuke!

Hilsen Anne Grethe