Lyst til å vinne tur til Besseggen? – Bli med på vårens fineste konkurranse!

Lyst til å vinne tur til Besseggen? – Bli med på vårens fineste konkurranse!

Fra onsdag 10. mai til og med onsdag 21. juni (6 uker totalt) gjennomfører AKTIV ASKO en turkonkurranse i samarbeid med Den Norske Turistforening (DNT).

Våren har kommet de fleste steder i landet og da er det vel ikke noe som er bedre enn å komme seg ut på tur i den flotte naturen som Norge kan by på. Tur er for alle, enten om du velger å gå på beina, løpe eller sykle og vi håper du vil være med AKTIV ASKO på VÅRENS FINESTE konkurranse!

AKTIV ASKO appen er nå integrert med ut.no (Den Norske Turistforening sin turapp) og du kan finne mange fine turer i ditt nærområde. Foruten å finne turer i nærheten av der du er, kan du også finne over 11 000 turforslag og alle DNT hyttene i hele Norge. Det er med andre ord ingenting i veien for å komme seg ut på tur!

Vårens turkonkurranse er todelt. Du registrerer tur gjennom aktivitetsregistreringen i AKTIV ASKO appen under punktet «Tur», og du deler dine fantastiske turopplevelser gjennom flotte bilder med dine kolleger. Ønsker du å kun registrere turaktivitet og ikke dele bilder er du fortsatt med i konkurransen.

Vi har igjen mange flotte premier. Hovedpremien er en tur til Besseggen helgen 15.-17. september 2017. Det vil trekkes ut to vinnere fra hvert ASKO-selskap.

Vinneren (1 vinner) av fotokonkurransen får bildet sitt delt på Den Norske Turistforening sin Instagramkonto (de har ca. 133 000 følgere) og en tur til Besseggen helgen 15.-17. september 2017. Bildejuryen vil blant annet bestå av fotografen til DNT.

Det vil også gis ut delpremier hver uke, hvor du blant annet kan vinne gavekort på hytteovernattinger på DNT hytter rundt om i Norge.

Bli med på tur da vel, og bidra til et friskere, sprekere og sunnere ASKO du også!

Konkurranseregler

 1. Konkurransen er kun for ansatte i ASKO og du må få lønn av ASKO for å delta i konkurransen. Du kan både være heltidsansatt og deltidsansatt.
 1. For å være med i trekningen av en tur til Besseggen må du ha registrert 12 turer eller flere i løpet av perioden 10. mai til og med 21. juni (6 uker).
 1. For å være med i trekningen av delpremiene hver uke må du ha gjennomført to eller flere turer den samme uken.
 1. Turene må registreres under aktivitetsregistreringen i AKTIV ASKO appen, under punktet «Tur».
 1. Del ditt beste turbilde.
  1. Bildet må være fra en tur gjennomført i konkurranseperioden.
  2. Bildet må deles på Instagram med #aktivasko og #turistforeningen og/eller sendes på e-post til aktivasko@asko.no.
   NB: Har du en privat Instagramkonto vil vi ikke klare å hente ut eller se bildet ditt på Instagram, da setter vi pris på om du sender det til oss på e-post.
   Har du ikke Instagram kan du sende bildet til aktivasko@asko.no.