Gratis bootcamp i Frognerparken 8. mai

I samarbeid med MotiOne inviterer vi til GRATIS BootCamp i Frognerparken tirsdag 8. mai kl. 18:00-19:00!

MotiOne og Fortsett vil gjøre Norge sprekere og friskere, og nå inviterer vi deg og alle dine venner til en real svettefest i Frognerparken tirsdag 8. mai kl. 18:00-19:00.

Det blir leken og funksjonell trening som passer alle, uansett nivå, og vi lover topp stemning og høy smilepuls! Det vil også bli trekning av to heldige vinnere som får hver sin aktivitetsklokke fra Garmin!

Treningsøkten vil bestå av en leken, felles oppvarming, etterfulgt av variert og helhetlig sirkeltrening. Denne treningsøkten passer for absolutt alle, så ikke la deg skremme av ordet «Bootcamp». Treningen tilpasses den enkelte og ledes av dyktige og profesjonelle instruktører, med fagansvarlig i MotiOne, Eva Katrine Thomsen i spissen.

Vi ønsker å gi deg en morsom og annerledes treningsøkt, som sikrer «godfølelsen» og som gir deg en ekstra «boost» til å holde treningen i gang gjennom sommerhalvåret!

Det kommer til å bli mange folk, så det er smart å sikre seg plass allerede nå. Meld deg på i eventet på Facebook, og din plass er sikret. 

Ta med godt humør og gode sko, og møt oss bak Monolitten i Frognerparken tirsdag 8.mai. Oppmøte kl. 17:50.

Hvis du ikke har Facebook kan du melde deg opp til eventet her