Garmin og MotiOne går sammen for å motivere

Garmin og MotiOne går sammen for å motivere

Digitale verktøy kan motivere deg til å begynne en ny og aktiv hverdag – og bidra til at du fortsetter med treningen.

– Vi i MotiOne vil motivere alle til å leve sunnere og friskere liv. Vi ser at aktivitetsklokker og armbånd gjør en stor forskjell, sier Hans Anderssen, daglig leder i MotiOne.

– Derfor har vi slått oss sammen med Garmin, for å tilby markedets beste priser på klokker og wearables til bedrifter i hele landet. Med MotiOne og Garmin har hver ansatt de beste tekniske forutsetningene for å nå målene sine, uansett nivå og form, fortsetter Anderssen.

Les alt om tilbudet her.

En dramatisk utvikling

Markedet for smartklokker og aktivitetsarmbånd har utviklet seg dramatisk de siste årene. Det startet med enkle og billige skrittellere, og utviklet seg etter hvert mot dagens høyteknologiske smart-enheter som brukes hele døgnet.

–  Markedet har utviklet seg så raskt fordi folk forstår at wearables er kraftige verktøy for å endre atferd. Motivasjon er startpunktet for atferdsendring, og wearables gjør det enkelt for brukerne å forstå deres faktiske fysiske aktivitetsnivå, sier Juha Villanen, som er Garmins Business Development Manager for Europa, Midtøsten og Afrika.

Data fra klokke og armbånd muliggjør bedre og smartere trening, samtidig som visualisering av resultatene dine motiverer og utfordrer deg på en unik måte.

Wearables motiverer

Økt aktivitet gjør enhver bedrift friskere, sunnere og mer engasjert.

Kjøper du en Garmin gjennom MotiOne er du et skritt nærmere en sunnere og friskere bedriftskultur.

Virker Garmin som et interessant produkt for deg og selskapet ditt? Les alt om våre tilbud her

Dette innlegget er sponset av MotiOne – den sosiale treningsplattformen for din bedrift.