Dette er de hotteste fitnessarmbåndene

Dette er de hotteste fitnessarmbåndene

Armbånd som måler puls, søvn og aktivitet har blitt enormt populært det siste året. Det virker nesten som om ingen aktiviteter er verdt å gjennomføre uten å bruke disse små fitnesstrackerne.

Fortsett.no vil hjelpe deg å finne riktig armbånd, og gi deg en oversikt. Mange av klokkene kommer med elegant design, flotte farger og med bedret teknologi. Vi har sett på noen av de mest populære treningstrackere; Jawbone UP4, Garmin Vivofit to, og Fitbit Charge HR.

Fitbit Flex
Enklere bilde-plugin

Fitbit Flex  er et slank og minimalistisk alternativ. Den måler aktivtetsnivå, søvnkvalitet, kalorier og distanse. Du kan også programmere lysene på båndet til å vise progresjonen på veien mot å nå dine mål. Fitbit Flex vibrerer og fungerer som en vekkerklokke når du våkner og kan enkelt synkroniseres tråløst med PC, eller mobiltelefon. Hvis du liker disse funksjonene, men ikke ønsker å ha på deg et armbånd kan du prøve Fitbit One, eller Fitbit Zip.

Fitbit Charge
Enklere bilde-plugin

Fitbit Charge ligner på Fitbit Flex, men har et større display og viser også anrop fra smarttelefonen din. I likhet med andre Fitbitmodeller, måler denne antall skritt, distanse, søvnkvalitet og kalorier.

Fitbit Charge HR
Enklere bilde-plugin

Ønsker du å måle puls mer nøyaktig, er denne ypperlig for deg. Denne har en håndleddsensor som måler puls. Er du en aktiv mosjonist, kan også modellen Surge være aktuell ettersom denne har en kombinert GPS-klokke og måler i en og samme klokke.

Garmin Vivofit
Enklere bilde-plugin

Hvis du ønsker deg et treningsarmbånd du aldri trenger å ta av deg, burde du prøve Garmin Vivofit. Batteriet varer i over et år og klokken er vanntett. Dette betyr at du kan ha det på deg uansett hvor du er. Vivofit teller skritt, måler distanse, kalorier og søvn – men den måler også detaljer i treningen din. Armbåndet baserer seg på en pulsmåleren og et aktivitetsbarometer og viser om du har sittet for lenge, eller har vært flink til å bevege deg. Vivofit synkroniseres med en gratis app som er tilgjengelig både for iOS og Android – og din datamaskin.

Microsoft Band 2
Enklere bilde-plugin

Microsoft Band fungerer med iPhone, Android eller Windows-telefoner. Denne er designet for å være mer enn bare en fitness-tracker. Samtidig som den måler kalorier, søvn og skritt er armbåndet også designet for at du skal kunne sende mail og motta notifications, kalenderalarmer, og varsler fra sosiale medier. I tillegg har dette armbåndet robuste funksjoner som inkluderer GPS og kart, pulsmåler, en egen personlig trener og sensorer som faktisk måler intensiteten av sollys. Du lurer kanskje heller på hva dette båndet ikke gjør?

Striiv Fusion
Enklere bilde-plugin

Dette armbåndet er bygget som en kombinasjon av smartklokke og fitnessarmbånd. Striiv Fusion teller antall skritt, kalorier, søvn og mye mer. Den kan også sende varsler på tekstmeldinger, har vibrerende alarmer, påminnelser om møter og værmeldinger. Det passer ypperlig hvis du skal trene ute. Skal du også ha med pulsmåler så kan man prøve Striiv Fusion Bio.

Jawbone UP3
Enklere bilde-plugin
Jawbone UP3 er en oppgradering fra den klassiske UP-modellen til Jawbone. Den nye modellen har en mer avansert søvn- og aktivitetsmåler, men den største oppgraderingen for UP3 er at den måler hvilepulsen din og temperaturen i armbåndet. Denne klokken har opp til syv dager batterilevetid og er vanntett ned til 10 meter.

Jawbone UP4
Enklere bilde-plugin

Den nyeste UP-trackeren til Jawbone har de samme funksjonene som den forrige Jawbone-modellene – bare at den har American Express “tap-to-pay” som kanskje ikke er like aktuelt for oss nordboere helt enda. Armbåndet er “splashproof” har led-lys notificationssystemer og batterilevetid på opp til syv dager.

Jawbone UP Move
Enklere bilde-plugin

UP Move har alle funksjonene til de dyrere klokkene og måler basisfunksjoner som antall skritt, trening, kalorier og søvn. Hva er så forskjellen? Med Up Move kan du klipse på hvor som helst, uansett hvor du er. Du får kjøpt modellen i mange forskjellige farger.

Mira
Enklere bilde-plugin

Mira har som slagord at de bare tracker det som er viktig: antall skritt, kalorier, distanse og høydeforskjell. Denne modellen er designet for å være en lekker designklokke som kan brukes til hverdags. Batterilevetiden går opp til fem dager. Det lekre armbåndet har også en egen personlig trener og gir deg anbefalinger basert på dine hverdagsvaner over tid.

Misfit Shine
Enklere bilde-plugin

Hvis du liker fitnessarmbåndet ditt lite og nett, er Misfit Shine kanskje noe for deg. The Shine har teknologi innebygget i en metallisk kule. Den, som de andre nevnte armbåndene måler antall skritt, kalorier og søvn. Den kan også måle aktivitetsnivå på svømming, sykling og løping. Den sirkulære vanntette Shine kan du klipse på klærne, eller bruke som et smykke. Det avhenger av hvilket assessor du kjøper. Fordelen med denne snertne lille dingsen er at den har en batterilevetid på nesten fire måneder. Lysene vil fortelle deg hvor mye progresjon du har gjort hver dag, men mer detaljert informasjon i appen din på iOS eller android. Shine synkroniserer med appen når du legger den på telefonen din.

Polar Loop
Enklere bilde-plugin

Den vanntette Polar Loop måler både antall skritt og kalorier etter at du har synkronisert den via Bluetooth eller en USB-kabel. Appen som per i dag kun fås til iPhone har funksjoner som forteller deg små ting som kan hjelpe deg med å nå dine daglige mål. Eksempelvis enkle mål som å gå en 20 minutter lang tur. Hvis du sitter ned for lenge, vil appen også minne deg på at du må lette på stumpen litt. I armbåndet vises “Up”, “Walk” eller “Jog” på displayet – alt etter som hvor aktiv du er. Den kan også synkronisere med en målersensor for å få mer nøyaktige data. Du kan få The Polar Loop er tilgjengelig i sort, blå og lilla.

Polar Loop 2
Enklere bilde-plugin

Polar Loop 2 har alle de samme funksjonene som Polar Loop nevnt ovenfor. Den eneste forskjellen er at du kan legge til funksjoner som notifications, telefonsamtaler, meldinger, kalenderavtaler, vibrasjonsalarmer og vanlige alarmer.

Savner du noen? Kommenter gjerne din favoritt 🙂

KIlde: Popsugar