• 15.12-2016

For annonsører & samarbeidspartnere

Annonsering, profilering og innholdsmarkedsføring på Fortsett

Fortsett er et treningsnettsted for de som allerede er aktive og trener, og for de som ønsker å komme seg dit.  I et hektisk liv kan trening og fysisk aktivitet lett bli nedprioritert. På Fortsett.no finner du det du trenger for å fortsette litt til, selv om du tenker du ikke har tid eller ork.

Gjennom engasjerende visuelt innhold og artikler om trening og livsstil ønsker vi å motivere leserne til å trene riktig og leve et sunt og aktivt liv.

Kontakt oss gjerne om du ønsker mer informasjon om våre annonseprodukter: 

Kjeld Anderssen – kjeld@zeppelin.no, 91791760

Vi skriver blant annet om:
– Trening
– Hverdagsaktivitet
– Kosthold
– Forbrukerteknologi
– Aktivitet på arbeidsplassen
– Forebygging av fysiske plager

Fortsett.no har om lag 2000 ukentlige unike lesere og over 42 000 følgere på Facebook, og det uten annonsering på sosiale medier.
Som annonsør på Fortsett.no treffer du en ferdig segmentert målgruppe. En målgruppe som enten lever et sunt og aktivt liv, eller ønsker å begynne med det.

• De aller fleste er mellom 25-54 år.
• Flesteparten av leserne kommer fra Oslo (37%)
• 46 % leser artiklene på mobil

Som annonsør på Fortsett.no har du frihet til å velge den løsningen som passer din bedrift best. Vi har fleksible og skalerbare annonseprodukter hvor du kan være langsiktig annonsør, eller velge korte intervaller. Det er mulighet til profilering både med innholdsmarkedsføring. Innholdsmarkedsføring går ut på at vi i samarbeid med deg og din bedrift lager og publiserer video- og tekstproduksjon som løfter frem ditt ønskede budskap mot rett målgrupper. Har du egenprodusert innhold, kan det også publiseres på Fortsett.no

Som annonsør har du mange valgmuligheter:

 

  1. Årsabonnement

2. Innholdspakker 

Nøl ikke med å ta kontakt, så tenker vi høyt sammen om hvordan ditt profileringsbehov kan dekkes!

Kjeld Anderssen – kjeld@zeppelin.no, 91791760